Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KÜÇÜKÇEKMECE LİSELERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YAYINLANDI.

May

Beyaz İkaz, Sarı İkaz ,Kırmızı Alarm ve Siyah Alarm Nedir?

Nis

21 NİSAN 2022 PERŞEMBE GÜNÜ BURSLULUK SINAV BAŞVURULARI BAŞLIYOR. BURSLULUK SINAVI KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YAPABİLMEK İÇİN;

Ailenin 2021 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2022 Mali Yılı için tespit edilen 18.160,00 (onsekizbinyüzaltmış) TL'yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2021 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Farkındalık Eğitimleri kapsamında bütün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla tatbikat düzenlendi. Herhangi bir afet anında öğrencilerimizin nasıl davranması gerektiği ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Tem

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE RAM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN KÜÇÜKÇEKMECE İLÇESİ ORTAÖĞRETİM OKULLARI TANITIM KİTAPÇIĞINI TERCİH YAPMADAN ÖNCE MUTLAKA İNCELEYİNİZ.

May

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."

Nis

Küçük hanımlar, küçük beyler!

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

Mustafa Kemal ATATÜRK